Почасова грижа

Цени за почасова грижа за деца:

  • 60 мин. –  4.00 лв.
  • 90 мин. –  6.00 лв.
  • 120 мин. – 7.50 лв.

Ако сте решили да използвате услугата за почасово гледане, имате възможност предварително да проверите в  „ Календар” дали залата е свободна за игра и да спестите разочарованието на Вашето дете! Детският клуб не приема посетители за почасови игри 30 минути преди и 30 минути след парти, както и по време на самото събитие.

Деца на възраст под три години е необходимо да бъдат придружени от родител по време на игра в детския кът!

В залата за игра децата имат възможност да се забавляват и с дървени играчки и дървено съоръжение.

За своите малки приятели сме осигурили дървени детски играчки с търговска марка „Hape“. Играчките на „Hape“ са както творчески проектирани, така и екологични. Те са създадени, за да вдъхновят игра, учение и изследване на света, в който живеем. Използването на естествени материали, бои на водна основа, стриктното качество и стандартите за безопасност правят всяка играчка на „Hape“ инвестиция, която децата обичат и на която родителите могат да се доверят.

hope

Част от играчките на „Пино“ също  очакват нашите малки гости. За изработването на тези играчки се използва материал от иглолистни и каучукови дървета, с най-високо качество и неутрален аромат. Те са напълно безвредни за здравето, развиват в детето любопитство, творчество, добро чувство за хумор и насърчават развитието на логическото и математическо мислене.

pino

Дървени играчки „Woody“ и „Andreu toys“, с които децата също  могат да се забавляват са с високо качество, акцентират както на безопастността, така и върху развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие. Тестват се по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма „безопасни играчки“.

Woody