Правила и условия
 • В нашия детски клуб се приемат деца, които не са заразно болни! С цел да предпазим децата, аниматорите могат да прекратят играта на дете, ако установят някой от следните симптоми: кашлица, хрема, температура, болки в корема, обриви и др…
 • Деца на възраст под три години е необходимо да бъдат придружени от родител по време на игра в детския кът!
 • Престоят в залата на деца, които с поведението си застрашават останалите или чупят играчки се прекратява!
 • С цел поддържане на чиста среда, в залата се играе по пантофки или чорапки! За възрастните са предвидени калцуни.
 • За да гарантираме максимум внимание към Вас и вашите гости, при резервиран час за парти, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазите часа на пристигане, като това не е по-рано от 10 минути преди началото на партито!
 • Допуска се внасянето на торта със сертификат за качество, шоколадови бонбони, ядки, дребни сладки и соленки, бисквитки,солети, мъфини, бутилка концентриран алкохол.
 • Не се позволява внасянето на безалкохолни напитки, бира,вино, пици, домашно приготвени сандвичи!
 • Не се позволява внасянето на конфети!

       Общи условия за резервации и анулации

 • Резервации за провеждане на парти можете да направите, като ни се обадите по телефон или ни посетите на място. Плащане от Ваша страна следва да се извърши в рамките на не повече от три дни. След предоставяне на капаро в размер на 50 лв. резервацията се счита за окончателно потвърдена. При неизвършено плащане в рамките на описания срок, детският клуб запазва правото си да анулира направената резервация. Плащането се извършва в брой в детския клуб или с банков превод. Когато клиент направи резервация в детски клуб „Лудотека“ се счита, че е прочел настоящите общи условия и е съгласен с тях. 
 • Анулиране на резервация може да направите като ни се обадите по телефон или ни посетите на място. При анулиране на потвърдена резервация или в случай на неявяване в деня на резервацията, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана. Детският клуб запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от клуба, причини. В тези случаи детски клуб „Лудотека“  възстановява платения от клиента депозит в 30 (тридесет) – дневен срок от датата на получаване на писмено искане за анулиране от клиента, като не дължи неустойка на същия.
 • Направените резервации за партита се отразяват в секция „Календар“ за текущия месец единствено, за да се поддържа актуална информация за часовете, в които е възможна свободна игра, за клиенти, които желаят да използват услугата почасово гледане на деца. Актуална информация за свободните часове за провеждане на тържества може да получите по телефон или на място в детския клуб.
 • Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на гостите на детския клуб, не се възстановяват.

      Клиентите на детски клуб „Лудотека“ поемат отговорността да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в детския клуб. Всички разходи за нанесени материални щети в клуба се заплащат от причинилите ги лица.

      Всички цени, обявени в сайта на детския клуб са в български лева с включен ДДС.

       Работно време

 от 9.30ч. до 20.30ч. / без почивен ден/